Πλημμυρισμένο από ελαιώνες το 9 Mούσσες Hotel βρίσκεται σε μια κοινότητα της Λέσβου στα Μιστεγνά.

Σε απόσταση μόλις 16 χλμ. από την πόλη της Μυτιλήνης (20 χλμ από το αεροδρόμιο και 5 χλμ από τα Λουτρά στην Λουτρόπολη Θέρμης) το 9 Mούσσες Hotel είναι στη διάθεσή σας ώστε να έχετε μια ονειρεμένη διαμονή στο νησί μας.

Κοντά στο 9 Μούσες μπορείτε να βρείτε το μοναστήρι του Άγ. Ραφαήλ, του Άγίου Ταξιάρχη όπως επίσης και την πηγή στη Λουτρόπολη Θέρμης.

Το 9 Μούσες αποτελείται από διαμερίσματα και studios που περιβάλλονται από κήπους, με θέα τη μαγευτική θάλασσα της Λέσβου.

Η πλεονεκτική τοποθεσία των διαμερισμάτων του “9 ΜΟΥΣΕΣ” σας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Λέσβου, με τα υπέροχα, γραφικά και όμορφα χωριά της.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τις διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα ανα τακτά χρονικά διαστήματα στο νησί της Λέσβου.

Επιπλέον, στην περιοχή μπορείτε να αγοράσετε ό,τι επιθυμείτε από την πλούσια αγορά του νησιού και να διασκεδάσετε στα παραλιακά ταβερνάκια, τα bar και τα clubs της Μυτιλήνης.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι τo 9 Μούσες λειτουργεί και με προγράμματα του Ο.Γ.Α, του Ι.Κ.Α.,του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, του Φυσιολατρικού Συλλόγου της Δ.Ε.Η. κτλ.